Even stil geweest

Het is een tijdje stil geweest, ik begon zo leuk met bloggen. Het voelde goed en ik voelde mij vrij, maar ik wist even niet zo goed hoe ik verder moest gaan. Ik was bezig met mijn reisverslag, in mijn hoofd een gigantisch verslag maar ik merkte toch dat het op “papier” niet lekker las.

Dus nam ik even een break! In de tussentijd veel kunnen nadenken over hoe en wat ik nou precies wil met het blog. En eigenlijk wil ik nog precies hetzelfde! Namelijk bloggen over mijn leven en hetgeen waar ik blij van wordt… Buiten zijn!

Na mijn laatste blog heb ik al weer veel meegemaakt natuurlijk, anders zou ik ook een vrij saai leven hebben… Maar een hoogtepunt is toch wel dat we een huis gekocht hebben! Vanaf 26 september hebben we de sleutel en proberen we binnen een week over te gaan.

De komende tijd zal ik dus gewoon weer verder gaan met bloggen, ik moet natuurlijk mijn reisverslag nog afmaken van Finland. Maar naast mijn reisverslag ga ik ook meer schrijven over gave dingen die ik meemaak (binnenkort iets van mijn bucketlist) en de online nerd die in mij leeft moet er ook nog uitkomen.

So stay tuned en tot snel!

Laat een reactie achter

Je e-mail wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.