Fjällräven Re-Kånken rugzak

Ik ben waarschijnlijk een van de eerste die de nieuwe Fjällräven Re-Kånken rugzak in zijn bezit heeft! Supertof!!

Winactie Bever

Meedoen aan een winactie is altijd spannend, het geeft je altijd het gevoel dat je dit keer écht gaat winnen! Een soort oppermachtig gevoel gaat er door je heen, tot je ziet dat je lange na niet de enige bent die meedoet…

Hoe zou jij 11 plastic flessen gebruiken voor een slimme tool voor buiten?

Winactie Bever

Ik zit meteen te denken, hoe kan ik overleven met 11 plastic flessen? Maar als ik bij de reacties kijk zie ik dat er al zoveel inzendingen zijn hoe je kan overleven met plastic flessen… Ik moet wat anders verzinnen. Ineens heb ik het! Ik weet nog dat ik vroeger wel eens muziek maakte door een rij flessen op een rij te zetten. Vervolgens deed ik in de ene fles water en in de andere fles zand. Dit deed ik dan met een stuk of 5 flessen en had ik een soort van palmfluit gemaakt, alleen dan van flessen! Wie niet waagt wie niet wint!

Persoonlijk doe ik niet graag mee aan winacties, je wint nooit wat, je weet nooit of een winactie echt is en vaak is hetgeen wat je wint troep of te mooi om waar te zijn! Soms kijk je bij iemand op hun Facebook en zie je allemaal berichten die gedeeld worden om iets te winnen.

Mijn reactie is verzonden, nu is het afwachten… Gelukkig is het bijna weekend!

Weekend

Wat een heerlijk weekend! Zaterdag de nodige huishoudelijke dingen gedaan en natuurlijk mijn waterfilter getest! Zondag ben ik met mijn vriendin een dagje naar Schoorl geweest, we hadden gehoopt hier even lekker te kunnen uitwaaien en hadden dan ook kleren meegenomen die tegen een spatje regen kon. “Helaas” was het prachtig weer en was het zelfs warm… We hadden een tandem gehuurd en hebben hiermee door de duinen gefietst, echt een aanrader! Op het strand was het gezellig druk, het waaide wel wat maar dat was ook lekker in de warme zon.

Ondertussen was ik de hele winactie alweer vergeten, ik bedoel ik win toch nooit iets, dan kan je wel de hele tijd blijven hopen maar dan kom je nergens!

Even op Facebook kijken

De maandag na het weekend stond ik te koken toen ik even op mijn Facebook ging kijken. Ha, Bever heeft op hun bericht gereageerd, ik ben benieuwd wie er heeft gewonnen. Ik zal het wel niet zijn want dan was ik wel getagd. Ik lees het bericht en helaas nee, iemand anders heeft de 1e prijs gewonnen. Ik lees het bericht half verder en zie wazig mijn naam staan. Ik lees het nog een keer… Ja! Huh?! Wat?! Ik?! Wat tof! Ik heb de 2e prijs gewonnen!!! Ik heb direct mijn gegevens doorgestuurd zodat de tas kon worden opgestuurd.

Wat supergaaf, de Kånken collectie tassen van Fjällräven heeft een mooie klassieke look. Het is zo’n tas die je kinderen over 20 jaar meenemen op een dagje weg, deze tas hadden papa en mama vroeger altijd bij zich op vakantie…

De Fjällräven Re-Kånken rugzak

Woensdag middag lag de rugzak op de mat, geweldig om hem uit te pakken. Hij voelde inderdaad zo robuust aan als dat hij eruit ziet. In het voorvak zit een mooi papiertje bedrukt met informatie over de tas en de andere series. Bever had gevraagd om een foto van de tas, natuurlijk moest ik wel even laten zien dat ik er enorm blij mee ben!

Fjällräven Re-Kånken rugzak
Huhaa! Supervet! Dankjewel Bever voor de Fjällräven Re-Kånken rugzak!

Natuurlijk moest ik hier wel een blog over schrijven, ik wou meteen een paar gave foto’s maken. Jammer dat we niet in de bergen wonen, dat geeft altijd een mooi effect aan de foto. Maar gelukkig hebben we een woeste tuin! Toen ik het blog ging schrijven en de foto’s op de computer zette kwam ik erachter dat ik te ongeduldig ben geweest bij het maken van de foto’s, niet alle foto’s zijn mooi scherp gesteld. Ik zal hier binnenkort dus nieuwe foto’s voor maken en de “slechte” foto’s vervangen 🙂

De Fjällräven Re-Kånken rugzak is gemaakt uit één enkel garen van gerecyclede plastic flessen. De hele rugzak staat in het teken om milieu-vriendelijker te zijn.
De tas voelt totaal niet aan alsof hij gemaakt is van plastic, hij voelt sterk en robuust aan, het logo is er op een mooie manier in gestikt wat de tas een authentiek gevoel geeft. Om de rugzak de goede kleur te geven maar ook milieuvriendelijk te zijn heeft Fjällräven gekozen om de SpinDye® techniek te gebruiken. SpinDye® is een techniek waarbij kleurstof wordt toegevoegd als de polyestervezels worden gesponnen tot garen, hiermee wordt er veel bespaard voor het milieu! De techniek is helaas nog erg duur omdat er nog niet veel vraag naar is.

Fjällräven Re-Kånken rugzak

De rugzak is open te maken met een rits die over de gehele tas loopt zodat je een grote opening krijgt, ook zitten er twee ritssloten op zodat je de sluiting op verschillende plekken kan zetten.

De rugzak riem is op verschillende standen te zetten, hij zit standaard op een kindermaat, bovenin zit een drukknop, als je deze losmaakt kan de riem groter gemaakt worden. De drukknop is de vertrouwde knop die je ook terugvind op andere producten van Fjällräven.

Fjällräven Re-Kånken rugzak

Fjällräven Re-Kånken rugzak

De inhoud van de Re-Kånken rugzak is 16 liter, en afgezien van het feit dat hij er misschien een beetje klein uitziet is hij van binnen erg ruim! Ik heb de inhoud uitgeprobeerd met een aantal van mijn Fjällräven spullen en mijn Macbook Air (gelukkig past mijn dikke werklaptop er ook in). Volgepakt met mijn Fjällräven Keb Long broek, Fjällräven Keb Fleece jack, Fjällräven Sten Jacket, Fjällräven pet en mijn trouwe Primus thermosfles.

Fjällräven Re-Kånken rugzak

Fjällräven Re-Kånken rugzak

Fjällräven Re-Kånken rugzak

Fjällräven Re-Kånken rugzak

Ik ben een man dus ik ben meer van het proppen in plaats van netjes mijn kleding op te vouwen, je wint ook vaak ruimte door je kleding op te rollen. Dus sorry voor de rommelige inhoud, maar het gaat om het idee en zoals je kan zien past er genoeg in!

De tas is nu de tas die ik elke dag gebruik als ik naar mijn werk ga, maar ik zal hem ook zeker gaan gebruiken bij een paar leuke wandelingen. Je zal dan ook wel vaak foto’s gaan zien van mij en mijn Re-Kånken #kankenlove!

Fjällräven Re-Kånken rugzak

De tas is in 11 verschillende kleuren te koop, voor welke kleur ga jij? Post een afbeelding van jou met je Re-Kånken rugtas met #kankenlove! Hieronder het officiële Fjällräven Re-Kånken promotiefilmpje:

 

3 reacties

Reacties zijn gesloten.