Ik ben klaar met de zomer, klaar met mijn neus die bij de hitte droog en kriebelig wordt, klaar met die warme voeten in veels te warme schoenen.

Elke dag zit je te zwoegen op het werk en probeer je zoveel mogelijk in de ochtend te doen omdat het in de middag niet uit te houden is, ik ben nooit een warmte mens geweest en zal het ook nooit worden. Op de radio jubelen de DJ’s dat het zulk lekker weer is en dat het zo genieten is, maar ik geniet niet, ’s avonds zit ik op de bank en verlang ik naar een flinke storm met regen en onweer. Hoe kan het toch dat sommige mensen zo erg van de warmte kunnen genieten en andere mensen er gewoon niet tegen kunnen?

Vaak vinden mensen het snel te koud (gelukkig heb ik daar geen last van). Op dagen zoals afgelopen week hoor je deze mensen toch weer dat het te warm is.  Volgende week, als het dan weer gaat regenen en de temperatuur onder de 20 ℃ duikt, zullen deze mensen weer sjaals gaan dragen en vragen of de verwarming aan mag… Het is ook nooit goed 🙂

Laat de herfst maar komen, de zomer is geweest en als ik die extreme hitte wil dan ga ik wel op vakantie naar een warm land. Ik kan niks met deze hitte, al zou ik het willen het kost mij teveel moeite, ik heb respect voor de mensen die de hele dag door kunnen gaan met deze hitte en er ook nog eens van genieten, ik kan het niet.

Misschien dan toch maar verhuizen naar het Hoge Noorden?

Laat een reactie achter

Je e-mail wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.