Noorderlicht voor het thuisfront

Mijn vriendin zit weer een weekje in het Hoge Noorden, vervelend werk hoor… Ze is afgelopen vrijdag op zaterdagnacht vertrokken en kreeg direct een druk schema voor de komende dagen.
Voor mij gaat het gewone leven thuis gewoon door natuurlijk, al kan ik bijna elke avond wel bij de familie eten! Het is toch wel even anders om dan ineens ” alleen ” thuis te zijn.

Omdat ik nog druk bezig ben met mijn studie probeer ik daar nu veel tijd in te stoppen en dat lukt ook aardig, aardig omdat het ook wel heel verleidelijk is om aan de websites te werken van mijzelf maar ook van vrienden. Moet kunnen toch?

Maar als je dan ’s avonds in bed ligt en nog even aan het lezen bent (nog steeds Think SLOW, think FAST) en je krijgt vervolgens 10 appjes achter elkaar van je vriendin dan weet je dat er wat is.

En of er wat is! Een paar prachtige foto’s met dansende groene strepen door de lucht heen. Een uur daarvoor had ik al een bericht gekregen van de NoorderLicht App, deze stuurt je een push-bericht als er een grote kans is op Noorderlicht op dat moment. Noord-Noorwegen en Lapland…

Een enorme enthousiasme komt in mij op, maar tegelijkertijd stinkende jaloezie! Over een maand gaan we naar de Lofoten toe, ook daar heb je kans op het Noorderlicht, maar vorig jaar in Finland had ik helaas ook al geen geluk… Laten we er stiekem maar op hopen en ondertussen genieten van de foto’s die naar het thuisfront worden gestuurd!

Hieronder de foto’s die ik doorgestuurd kreeg, het is een foto gemaakt van de foto op de camera dus niet heel mooi. (ik mag vast later de echte foto’s erop zetten)

Noorderlicht Lapland

Noorderlicht Lapland

Noorderlicht Lapland