Noorderlichtreis Luosto
  • februari, maart, december, januari
Bekijk alle noorderlichtreizen bij Voigt Travel

Noorderlichtreizen

Noorderlichtreizen zijn er voor die reizigers die het noorderlicht graag willen zien! Het zien van het noorderlicht komt steeds vaker bij mensen op hun zogenaamde bucket-list te staan. Sommige mensen boeken een gewone reis in de hoop dat ze het noorderlicht daar zullen zien. Zodra het donker is gaat men naar buiten, grote kans dat ze het noorderlicht niet zien!

Tijdens onze noorderlichtreizen reis je af naar Fins Lapland, Zweden, Noorwegen, Spitsbergen, IJsland of Groenland. Bij sommige noorderlichtreizen verblijf je niet op een enkele plek en reis je om de zoveel dagen verder. De noorderlichtexperts hebben op deze locaties de beste plekken uitgezocht om het noorderlicht te ervaren.

 

Noorderlichtexpert Roderik Peeters

Bovenstaande noorderlichtreizen worden door mij begeleid als Noorderlichtexpert. Sinds 2018 begeleid ik noorderlichtreizen van Voigt Travel. Sinds ik met het noorderlicht in aanraking ben gekomen, ben ik er ook direct verslaafd aan geraakt. Mede door de hulp van Ruben (de Noorderlichtman, die ook reizen begeleid), weet ik ondertussen erg veel over het Noorderlicht. Zoveel dat ik samen met Wietse, Ruben en Joost de Noorderlicht App van Voigt Travel heb kunnen ontwikkelen.

Van mij mag je verwachten dat er elke dag een noorderlicht-update wordt gegeven, tijdens deze update benoem ik de kansen voor die avond en uiteraard wat de plannen zijn. Wat iedereen hiermee doet is aan hunzelf, mensen zullen nooit worden verplicht om naar buiten te gaan. Als we op locatie zijn en we zien uiteindelijk noorderlicht zal ik ook altijd een zogenaamd “Noorderlicht Alarm” via WhatsApp versturen. Voor mensen die op dat moment binnen zitten is dit de laatste kans om nog snel naar buiten te gaan in de hoop dat ze het noorderlicht kunnen aanschouwen.

Bekijk alle noorderlichtreizen bij Voigt Travel